6 Mayıs 2009 Çarşamba

Kavak Yelleri 82.Bölüm Özeti

Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri yepyeni Bölümü “Dünden Sonra Yarından Önce” ile 9 Mayıs Cumartesi Saat 22:15’de Kanal D’de
Mine eski anılarını hatırlatarak, kendisini öpen Deniz’e sert bir tepki verir. Efe, Aslı’nın sorularını cevaplamak istemez. Aslı ve Efe arasında çıkan tartışma, tutkulu bir yakınlaşmaya döner.
Efe yeni bir güne uyandığını düşünürken, Aslı’nın ona bıraktığı mektupla şoke olur. Efe Aslı’yı tekrar kazanmak için son kozunu kullanır. Aslı Efe’nin teklifine cevap vermekte zorlanmaz.
Mine Deniz’in işi için gittiği TEGV’de bir kız çocuğu ile tanışır. Mine kızla olan konuşmasında kendisine dair bir şeyler bulur. Çocuktan etkilenen Mine yeni bir karar verir.
Efe Uğur’la birlikte yeni bir işe gider. Efe kendilerine kurulan tuzaktan Uğur’u kurtarır. Ama polisler tarafından gözaltına alınan kendisi olur. Efe’nin beladan kurtulabilmesi için tek şansı vardır.
Deniz Mine’ye olan duygularını söylemek için ona bir süpriz hazırlar. Mine Deniz’in yanına giderken, beklenmedik bir telefon gelir. Aslı Erasmus’a gitmeye hak kazanır. Su’yun baskısıyla durumu Efe’ye söylemeye karar verir. Aslı Efe’nin yanına gittiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşır.
Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü “Dünden Sonra Yarından Önce” ile 9 Mayıs Cumartesi 22:15'de Kanal D'de...

Hiç yorum yok: