21 Nisan 2009 Salı

Kavak Yelleri 80. Bölüm Özeti

Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü ‘’sonun başlangıcı’’ ile 25 Nisan Cumartesi Saat 22:00’de Kanal D’de

Efe şüphelerine yenik düşer ve Aslı’yı şoke eden bir soru sorar. Aslı duydukları karşısında çok sinirlenir ve cevap bile vermeden Efe’nin yanından ayrılır. Efe kapıldığı yanlış düşüncenin etkisiyle herkesten uzaklaşır.
Mine kendisine gelen reklam teklifini kabul eder. Deniz ve Mine reklam için prova yapmaya başlar. Provalar Deniz ve Mine’nin yakınlaşmasına neden olur. Mine çekime yetişmeye çalışırken başına beklenmedik bir kaza gelir.
Efe Salih’in bulduğu temizliklik işini kabul eder. Efe‘nin ilk iş günü umduğu gibi geçmez. Özellikle şefiyle yaşadığı problemler Efe’yi mutsuz eder. Diğer taraftan aldığı iş teklifi Efe’nin aklını çelmeye yetmez. Efe sinirlerine hakim olamaz ve şefine ağzına geleni söyler.
Aslı yaşadıklarından sonra her şeyden uzaklaşmak ister. Feride’nin yurt dışındaki bir eğitim programına baş vurduğunu görür ve hazırlıklara girişir. Deniz’i ziyarete giden Aslı yönetmenle beraber asansörde kalır. Asansörde bulunan yönetmen panik atak geçirir. Ona müdahale etmek Aslı’ya düşer.
Aslı ve Efe’nin ayrıldığını öğrenen Deniz, Efe ile konuşmaya çalışır. Ancak Efe şüphelerinin kaynağı olarak gördüğü Deniz’in üstüne yürür. Deniz’in çıkışı ve Su’yun anlattıkları Efe’de soru işaretleri doğmasına neden olur.
Sancıları tutan Gönül apar topar hastaneye kaldırılır. Bir yanda Gönül hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken diğer tarafta yaşadığı stres, evde yalnız kalan Şükran’ın doğumunu tetikler.
Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi Kavak Yelleri Yepyeni Bölümü"sonun başlangıcı" ile 25 Nisan Cumartesi 22:00'de Kanal D'de

Hiç yorum yok: