13 Nisan 2009 Pazartesi

Kavak Yelleri 79. Bölüm Özeti

Kavak Yelleri unutulmaz karelerden oluşan Kolaj bölümüyle 11 Nisan Cumartesi 22:15’te; 79. Bölümüyle 18 Nisan Cumartesi 22:15’te Kanal D ’de

Kamil Aslı’nın kahramanı olmayı tercih eder. Bu karar Aslı’yı çok mutlu eder. Baba kız yeniden eskisi gibi olmuştur. Sırada Nimet’e haddini bildirmek vardır.
Aslı’nın uğradığı haksızlık yurttaki arkadaşlarını çok üzer. Onlardan gelen büyük destek işlerin bir anda değişmesine neden olur.
Burak yaptığı hataların farkına varır. Onun için en iyisi bir süre uzaklaşmak olacaktır. Efe dükkanını boşaltan Cevdet’ten hesap sormaya kararlıdır. Bunu yapmak için Cevdet’in yanına gider. Ama bir anda kendini başka bir kavga içinde bulur.
Yaşadıkları Mine’nin ruh halini çok etkilemiştir. Bu dönemde en büyük destekçisi Deniz olur. Mine girdiği bunalımdan çıkmakta zorlanmaktadır. Deniz’in ona aradığı huzuru vermek için bir fikri vardır.
Deniz yönetmenin isteğini yerine getirmek istemez. Ama konuyu öğrenen Mine, Deniz’in bir sorun daha yaşamaması için gerekeni yapar.
Salih Efe’yi düzenli bir işe girmesi için zorlar. Efe ikna olsa da iş başvurusunda tanıştığı bir kişi fikrinin değişmesine neden olur. Dükkanı toparlamak için son bir umudu vardır. İhtiyaç duyduğu parayı bulmasının tek yolu arabasını satmaktır. Ancak tam da bu sırada kendisine iş teklif eden adamın müdürleri dükkanı teftiş etmeye gelir.
Gençler yaşanan dertleri unutmak için birlikte geçirecekleri güzel bir gece planlar, ancak Deniz’e gelen telefon ve Efe’nin beklenmedik konuşması her şeyi allak bullak eder.
Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi “Kavak Yelleri” Yepyeni Bölümü “Bunu Bana Yapma!” ile 18 Nisan Cumartesi 22:00'de Kanal D'de...

Hiç yorum yok: